Víkend v Litomyšli

23.11.2010 19:16

V pátek odpoledne jsem sebrala Jambu a vydali jsme se směr hlavní nádraží, kde jsme měli sraz s Evou a její smečkou :). Kromě toho, že jsme na sebe čekali pod odjezdouvou tabulí, ale každá v jiném patře, tak nalodění proběhlo celkem hladce i když samostané kupé se nám ukořistit nepodařilo. Cesta byla dost vtipná. Paní, co seděla naproti Evičce s Mortíkem, měla od spoda až po kolena všude jeho chlupy a pán co seděl naproti mě s Jambou a Jonáškem, musel mít nohy celou dobu nahoře, protože si je chudák ani neměl kam položit. Oba to ale brali velice sportovně a byli moc milí. Ve velmi dobrém rozmaru jsme dorazili do Chocně, kde si nás vyzvedla Anča. Páteční večer proběhl ve znamení výborné bramboračky, sladkostí, tlachání a tak podobně.

V sobotu dopoledne jsme se vydali na cvičák. Běhání agi jsme proložili brigádičkou v podobě hrabání listí. Domů jsme se vraceli už téměř za tmy, kde na nás čekali řízečky a opět něco sladkého. Večer jsme zkoukli několik pohádek a největší úspěch sklidil jednoznačně Honzík Čenský a jeho padací kšandy v pohádce O proncezně, která ráčkovala:). Velký úspěch u nás s Ančou taky sklidila Evička, která mooooc legračně usnula s rukou v krabičce od tyčinek, které jíst nechtěla ;).

Celé nedělní dopoledne jsme prolenošili v posteli a snažili se přesvědčit Mortíka, aby taky odpočíval. Odpoledne jsme vyrazili na výlet, ale v průběhu pochodu jsme zjistili, že máme hlad a že už nás bolí nohy, tak jsme si to co nejkratší cestou namířili zpět domů, kde nás opět čekala teplá večeře a dokonce i dortíček, pro který jsme se stavili v cukrárně. No a pak už byl bohužel čas návratu domů. Domů jsem jela jen já s Jambou, Eva ještě zůstávala.

Holky, moc vám děkuju. Bylo to super a přesně to, co jsem potřebovala. Doufám, že si to co nejdříve zopakujem:).

—————

Zpět